مدت زمان رسیدگی به دعوی اعسار

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شخصی که بخاطر چک برگشتی افتاده زندان و اعسار میخاد بنویسه، این شخص چقدر طول میکشه تاجواب بگیره و بتونه بیاد بیرون؟ مدتش رو میخام بدونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم با سلام _ معمولا رسیدگی به دعاوی اعسار اگر با قید وثیقه ازاد شوند به صورت عادی رسیدگی میشود اما اگر نتوانند وثیقه تامین کنند ممکن است قاضی با تعیین وقت رسیدگی نزدیک موافقت کنند.