13 اسفند 1402

امکان شکایت از فرد بعلت قتل

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

باسلام برادر من با دوستش رفتن بیرون شب بوده دوستش سر میخوره میفته تو یجایی مثل چاله میفته و برادرم زنگ میزنه 115 و خلاصه بستری میشه الان تو کماست اگه بمیره برادر من ممکنه مضنون به قتل بشه خانوادشم شکایت کردن که نکنه این هلش داده شاهدی هیچی هم ندارن

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام برای انتساب جرم قتل چه عمد و چه غیر عمد می بایست ادله محکمه پسندی موجود باشد در غیر اینصورت جرم اثبات نمی شود