13 اسفند 1402

خیانت در امانت و شراکت

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام وقتتون بخیر. یک نفر مغازه مکانیکی داشت به من گفت من شریک دارم میخواهم از شریکم جدا شم پول داری بده با تو شریک بشممن پول پیش مغازه را دادم 35میلیون دور ور65میلیون هم خرج کردم. یکی دیگرو آورد اونم دور ور 50میلیون گذاشت و قرار شد مغازه هرچی در میاره بین 3نفر مساوی تقسیم شوداون که مکانیک بود خودش پول نگذاشته. تا تاریخ 1403/02/20باهاش قرار داد دارم من فهمیدم ازکارکرده مغازه میدزده. گفتم پول منو بده من دیگه نمیخواهم باهات شراکت کنم از من یک ماه فرصت خواست الان 2ماه شده نه از کارکرده مغازه به من پول نداده پول خودمم نداده اگه شکایت کنم میتونم به پولم برسم اگه آخردادگاه محکومش کردم این میخواد بگه ندارم بدم نه خونه به اسم هست نه چیز دیگری منم نمیخوام اقساطی پرداخت کنه. ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر مدرکی دال بر خیانت در امانت و تخلف از توافقات شراکت دارید میتونید به دادگاه مراجعه کنید در خصوص اینکه محکوم به را قسطی یا یکجا بدهد هم بستگی به شرایط مالی ایشون داره