13 اسفند 1402

جرائم سایبری و جرائم رایانه ای

دسته بندی : جرایم سایبری | کلاهبرداری های رایانه ای
نگار محمدعلی گل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، یکی از دوستانم در سال گذشته چند مرحله که در هر مرحله بیش از دویست میلیون تومان به حسابم پول واریز کردند تا برای ایشان رمز ارز تهیه کنم وبه آدرس هایی که اعلام می‌کردند واریز کنم و بنده هم در آن زمان تتر ایشان را خریده و به اکانتهایی که خودشان ایجاد کرده بودند بنام خودشان و با رمز شخصی و جیمیل خودشان واریز کردم و در ضمن در بانک از فرم 6 یا فرم بدهی استفاده کردند یعنی هیچ قراردادی یا دستنویس بین بنده با ایشان وجود ندارد.و پولها را در فرم حواله به عنوان بدهی اعلام کردند. و حال از بنده به عنوان کیفری شکایت کردند و اعلام کردندکه به بنده پول دادند تا تتر بخرم و به ایشان سود بدهم.حال اصل پول خود را می‌خواهند
در صورتیکه در همان زمان تمامی تتر ها به حساب هایی که اعلام می‌کردند واریز میشد. لازم بذکراستکه این آدرس‌ها در سایتی که بعدا مشخص شد سایتی به عنوان ترینوست که پانزی میباشد ارسال می‌شده وبه هر اکانتی مقداری تتر واریز میشد. حال قرار هست بروم بازپرسی جواب بدهم . چکار کنم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب، تمامی مواردی که مطرح کردید را برای بازپرس توضیح بدید و هرگونه اسکرین ویدیو یا شات یا پیرینت از پرداختیهایی که داشتید به حساب ایشان ارائه بدید به بازپرس جهت اثبات اظهاراتتون و اگر پیامکی هم از قبل بوده بینتون که نشان از اثبات صحبتهای شما داره حتما پیرینت بگیرید و ارائه بدید.موفق باشید