جرایم سایبری و کلاهبرداری اینترنتی

دسته بندی : جرایم سایبری | کلاهبرداری های رایانه ای
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده مبلغ 15میلیون بابت ارسال کالا به شخصی که در آگهی سایت دیوار آگهی زده بود پرداخت کردم اما ایشون کالا رو ارسال نکرد چند روز گوشیش خاموش بود بعد چند روز که روشن کرده جواب داد و منکر همه چی میشه بنده فقط رسید کارت به کارت رو دارم ایا با این مدرک میتونم چیزی رو اثبات کنم یا خیر ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام به احتمال زیاد شخص دیگری به شما گفته پول را بحساب او بزنید و مثلا به شما کالا ... را فروخته‌پول‌بحساب شخص واریز شده و ایشان کالا دیگری با پول شما خریداری کرده