14 اسفند 1402

شکایت کلاهبرداری وخسارت وارده

دسته بندی : کیفری | اخاذی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
یک پرونده کلاهبرداری بود که بنده شاکی بودم بعد از سه سال چون طرف مقابلم خانم بود حکم اعسار گذاشتن و بعد از آن قرار شد نصف پول پرداخت بشه و بعد از آن اقساط.
مجرم پول پرداخت نکرد تا حکم جلب صادر شد.بعد از حکم جلب نصف پول بحساب دادگاه ریختند و الان اقساط را نمیدهند در صورتی که در حکم این مسئله بود که در صورت پرداخت نکردن قبض باید اعسار برداشته شود،الان دادگاه چند بار با من تماس گرفتن که بیا رضایت بگذار و کل پول را بگیر ،حتی اقساط عقب مانده هم پرداخت نمیکنن
میگن در صورتی پذچرداخت میکنیم که رضایت بدی
در صورتی که ضرر و زیان من هم هنوز شکایتی نکردم حال با توصیف اگر رضایت بگذارم میتوان برای ضرر و زیان شکایت کرد یا خیر؟؟ممنون از شما

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید بابت اقساط پرداخت نشده توسط ایشان تقاضای جلب بدهید ودر خصوص دریافت پیش قسط هم دادگاه حق ندارد دریافت مبلغ را منوط به رضایت شما بکند وشما می توانید تخلف قاضی مربوطه را به ریاست دادگستری اطلاع بدهید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید