14 اسفند 1402

اعسار از پرداخت مهریه

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت مهریه
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .خانمم مهریشو دو ساله اجرا گذاشته در اداره ثبت .ماشین ال نودم پارسال تو مزایده بابت 340 ملیون از مهریه برد .. یک چهارم خالص حقوقم که الان 4.800 هست هم حدود دو ساله می‌بره (هرچند دریافتیم بیشتره شامل اضافه کار و...)..و یک خونه آپارتمانی هم دارم که توقیف کرده .منتها چون تو رهن بانکه هنوز توقیفه تا تکلیف رهنش مشخص بشه ... دادخواست طلاق هم ندادم .و رای تمکینش هم گرفتم ...آیا میتونیم تو دادگاه دادخواست اعسار مهریه بدم ..ممکنه این مبلغ که از حقوقم بر میدارم قاضی کمترش کنه ...و آیا اینکه خانم می‌تونه برا افزایش قسط مهریش تو دادگاه هم دادخواست بده یا باید تکلیف خونه مشخص بشه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله بعد از صدور حکم ، شما می توانید دادخواست اعسار از محکوم به مطرح نمایید و دادگاه با توجه به شرایط مالی شما ، پیش قسط و اقساط ماهیانه را تعیین خواهد نمود خانه جز مستثنیات دین است و قابل مزایده نیست مگر خانه بزرگ باشد شما باید درخواست رفع توقیف از خانه به علت مستثنیات بودن خانه تنظیم و ارائه نمایید