15 اسفند 1402

اعسارازپرداخت محکوم به وپرداخت اقساط

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

زندانیم بابت دو میلیارد چک الان سه ماهه زندادن است اعسارش پذیرفته شده رای آن هم صادر شده شاکی هم اعتراضی نزده طبق رای پیش قسط باید 400 تومن بپردازه با پرداخت پیش قسط زندانی آزاده یا باید به اندازه بدهی وثیقه هم گذاشت ضمن اینکه در رای صادره وثیقه ای ذکر نشده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر. نیازی به سندنیست وباپرداخت پیش قسطِ تعیین شده آزادمی شود.موفق باشید