15 اسفند 1402

جرم خیانت در امانت توسط کارکر

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر خسته نباشید...
چند روز پیش برای یکی از دوستان یه مشکلی پیش اومده حقیقت اینه فروشنده یه مغازه ای بوده یه دستگاه عابر داخل مغازه بوده بعضی از مبلغا به کارت خودش میزده یکم نقدی برمیداشته کارفرما متوجه شده شکایت کرده بردنش آگاهی اونجا اعتراف گرفتن ولی مبلغی که کارفرما آورده به آگاهی داده 700 تومن بوده و روز دادگاه کارفرما یه برگه آچار آورده و مبلغ اضافه تر 200 تومن رو کاغذ نوشته که کارگر امضا کنه تایید کنه کارگر هم برای گرفتن رضایت مجبور به امضا شده و جمع مبلغ کارفرما 900 تومن شده و تمام اموال کارگر رو گرفته ومابقی مبلغ هم چک گرفته ولی کارگر ادعا داره همچین مبلغی نبوده نهایت 200 تومن بوده ولی کارفرما 900 تومن گرفته
آیا راهی برا کارگر هست ؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کارگر مرتکب جرم خیانت در امانت شده است و کارگر باید ابتدا در مورد اتهام ، دفاعیات و دلایل خود را ارائه نماید تا تبرئه گردد در غیر این صورت مجازات کیفری خواهد داشت کارگر باید اعلام نماید که با علم و اطلاع صاحب مغازه بوده است و