12 اسفند 1400

تصادف موتور ونداشتن گواهینامه..

دسته بندی : کیفری | استفاده از سند مجعول
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.
برادرم ۱۷ ساله هست گواهینامه نداره خودش با موتور زمین خورده چند روز تو ای سیو بوده ایا تصادفی محسوب میشود یانه چون راهنمایی و رانندگی براش زده واژگونی و پاسگاه براش نوشته تصادف بعد اینکه حتما باید کروکی باشه یا نظریه پاسگاه کافیه و اینکه اگر گواهینامه نداشته باشه حتی با کروکی هم بیمارستان نمیپذیرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی برای تصادف نظریه کارشناس تصادف ملاک می باشد تا درصد تقصیر در تصادف را مشخص کنند وبرای استفاده از بیمه حوادث بدنی داشتن بیمه وکروکی لازم است.