17 اسفند 1402

معاونت در قتل عمدی

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من دوستی داشتم با شوهرش مشکل داشتن و خودشم دوست پسر داشت نزدیک دو سالی بود ک با شوهره رفت و آمد زیادی نداشت و ما با هم همخونه بودیم سه ماهی میشد دنبال کارای طلاقش بود پسره یه بار ب بهانه دادگاه و طلاق بردش ک زنگ زد ب من و گفت تصادف کردیم حالا این پاش شکسته بود و شوهرش هیچیش نبود اینو خونش هم نبرد و دوباره اومد پیش ما یه روز ب من گفت ک تو میدونی شرایط من چطوری من می‌خوام با کیانوش ازدواج کنم و از اینجا برم کیانوش دوست پسرش بود گفت بیا زنگ بزن ب شوهرم و بگو زهرا یعنی زنت همراه من مشهد نبوده همراه دوست پسرش شمال بوده و میخواد ازدواج کنه بعد هم یه کنفرانسی با دوست پسرش تو همون مکالمه شوهره بود ک من بهش گفتم چ خبر از زهرا گفت تو دوستشی بهتر خبر داری بعد هم گفتم ک می‌دونستی زهرا شوهر داره هنوز طلاق نگرفته گفت آره بهم گفته بعد ب شوهرش گفتم شنیدی اسم این کیانوش هم همون ندای ک تو گوشیش ذخیره یه گفت آره شنیدم خودم میدونستم ممنون بعد 5روز دوستم از اون خونه رفت و بعد 5ماه ما شنیدیم شوهرش کشتتش حالا شوهره گفته این چون زنگ زده من زنم کشتم الان من می‌خوام بدونم این معاونت در قتل

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام جرم‌قتل و‌معاونت در ان‌موضوعی نیست که با یک‌سوال سواده بشه جواب داده بهتره مشاوره تلفنی بگیرید