17 اسفند 1402

خیانت در امانت نسبت به چک

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده به یکی از اقوام دو عدد چک هر کدام به مبلغ 300 میلیون داده ام و ثبت کردم ایشان به بنده علائم کرده چک بابت ضمانت به اداره برق میده بعد مدتی درخواست عودت چک را داشتم که فرمودن چک مفقود شد بنده ازشون تعهد محضری گرفتم که چک به صورت امانی در اختیار ایشون قرار گرفته و چکها مفقود شد ایشان چک به کسی نداده در تاریخ مقرر چکها برگشت خورده و از بنده شکایت شد ایا با این مدرک و پیامک های ارسالی که اغراق به مفقود چک کردن میتوانم جلو حکم جلب و مصادره اموال بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما می‌بایست اقدام به طرح دعوای خیانت در امانت نسبت به چک‌ها و شخص امانت گیرنده نمایید