19 اسفند 1402

الزام به تنظیم سند.به دلیل بدعهدی فروشنده

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند خودرو
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده سه سال پیش با یکی از فامیل هامون ماشین مبادله کردیم به این صورت که من لیفان x60 داشتم و ایشون پراید ، با هم تعویض کردیم و 180 میلیون هم به حسابم زدن ، من لیفان رو سند زدم به نام ایشون ولی ایشون پراید رو نزدن و بنده هم پیگیر نشدم هیچ قراردادیم بینمون وجود نداره
سوالم اینه که الان ایشون میتونه مدعی مالکیت پراید باشه با توجه به اینکه سند پراید به اسم اونه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شما میتوانید با ادله و‌مدارک نسبت به طرح دعوی الزام به تنظیم سند رسمی اقدام کنید