19 اسفند 1402

انتقال سرقفلی مغازه فروش مال غیر

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیراستاد یه سوال دارم از خدمتتون
اینجانب چهار سال پیش مغازه ای را خریده و سند 6 دانگش رو بنام خودم انتقال دادم و با ایجاد تغییرات زیاد و هزینه کلان آنجا را به یک سوپر مارکت شیک و پررونق تبدیل کردم حال پس از گذشت 4 سال همسر مالک(فروشنده مغازه) اعلام کرده که شوهرم چند سال قبل از اینکه ملکیت مغازه را به شما بفروشد سرقفلی آن را در ازای مهریه به من واگذار نموده است لذا میخواهد در دادگاه علیه من طرح دعوا نموده و حکم تخلیه مغازه را بگیرد از اونجایی که در مبایعه نامه خرید مغازه فقط عرصه و اعیان نوشته شده( مورد معامله شش دانگ عرصه و اعیان یک باب مغازه تجاری) و به سرقفلی اشاره نشده آیا حق با ایشان است و میتونه حکم تخلیه بگیره یا نه راهکار چیست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما باید بتوانید دفاع کنید که معامله بین زن‌و شوهرصوری بوده