20 اسفند 1402

چگونگی دفاع در قبال اتهام جعل

دسته بندی : کیفری | جعل
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید من با یه خانوم رابطه داشتم که متاهل و دوتا دختر داره وقتی فهمیدم این خانوم بجز من هم با چند نفره رابطه داره باهاش تمام کردم و چون نزدیک بیست میلیون ازم پول و چند قطعه طلا گرفته بود من اینا رو خواستم و ایشون یکی از دوست پسراش رو فرستادن با پنچه بوکس زدن چشم اسیب دید حالا این خانوم رفته برا یارو وخودش وکیل گرفته و اون وکیل یه عکسی از نامه جعلی به اسم دادستانی برده نشون دادستان داده گفته من این عکس رو برا اون خانوم فرستادم و الاپ دادستانی به جرم جعل ازمن شاکی شده واینکه من یک ماه قبل از این جریان از این خانوم ودوست پسرش شکایت کرده بودم الان من هم چشمم اسیب دیده وهم بعنوان جعل دارم متهم میشم چیکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنیذ

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دوست عزیز بار اثبات ادعا به عهده مدعی است و اگر ایشان ادعا دارند که شما مرتکب جرم جعل شده اید باید این موضوع را با ارائه اسناد و مدارک اثبات نمایند ، در خصوص ایراد ضرب و جرح عمدی چنانچه مدت زمان زیادی از ورود ضربات سپری نشده نسبت به ضارب طرح شکایت نمایید تا برای ثبت و ضبط جراحات به پزشکی قانونی معرفی شوید ضمنا عنوان شکایت کیفری مطروحه خود را بیان نکردید . با توجه به تعدد جرایم و بحث رابطه نامشروع و تحقیق دادسرا از روابط بین شما و این خانم متاهل پیشنهاد میگردد از طریق مشاوره تلفنی ابتدا موضوع را پیگیری و سپس با حضور وکیل اقدامت خود را انجام دهید. پیروز باشید.