جعل و‌استفاده از سند مجعول

دسته بندی : کیفری | جعل
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سال 97 خواهرم به 5سال ونیم حبس محکوم شد در اولین مرخصی یک بنده خدایی در قبال مبلغی قول تبرئه به خواهرم دادوگفت نیاز به برگشت به زندان نیست بعداز مدتی خواهرم در خانه خودش دستگیر شد و متوجه شد که اون اقا با گواهی فوت ایشون رو ازاد کرد به دلیل غیبت 6 ماه مجدد حبس گرفت و پرونده جعل نیز تشکیل شد ودر بازپرسی تبرئه شد در ابلاغیه که اومد نوشته شده بود حکم برائت برای ایشون داده شده ولیکن اگه اعتراضی هست به فلان شعبه مراجعه شود بعلاوه خواهرم دونفر دیگه و متهم اصلی نیر در پرونده بودن یکی متهم اصلی که فراری هستن دونفر دیگه دهیار همون جایی که مثلا محل دفن ثبت شد اون تا دهیار اعتراض زدن نمیدونیم اینجا تکلیف خواهرم چی میشه چون تبرئه شد بود خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید چکار باید بکنیم ایا امکان متهم شدن خواهرم هست یانه ؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به عدم علم‌خواهر شما بر نقشه جعل به همین علت تبرئه شده در صورتی که احراز گردد خواهر شما پول برای جعل سند پرداخت کرده محکوم‌به معاونت خواهد شد شما در دادگاه فقط باید بگویید به خواهرم‌کفته شده که من آشنا دارم و‌ تو را آزاد میکنم