20 اسفند 1402

نزاع دسته جمعی و‌قتل

دسته بندی : کیفری | تخریب
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
عمو بنده متاسفانه طی یک نزاع خانوادگی باعث قتل سه نفر از یک خانواده شد
عموم هم طی درگیری با پلیس کشته شد
الان خانواده مقتول رفتن خونه پدری داخل روستا رو شیشه هاشو شکستن و وسایل بیرون ریختن
آیا ما میتونیم شکایت کنیم؟؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما میتوانید به دلیل تخریب شکایت کنید قاتل بودن عموی شما دلیل شکاندن شیشه نیست و‌برای دریافت دیه می‌توانند به اموال یا بیت المال مراجعه نمایند