21 اسفند 1402

قصد مزاحمت از طریق ارسال پیامک‌ ازپیامرسانها

دسته بندی : کیفری | مزاحمت تلفنی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام. شخصی چندین بار شماره مرا به اکانت تلگرام خود اضافه کرده و برایم مرتب کد تایید ورود از طرف تلگرام امده است. این امر به طور مرتب در طول یک ماه روزی چندبار تکرار شده. طرف قصد ورود یا هک به تلگرام را نداشته و فقط به قصد اذیت شماره را میزده تا کد بیاید. درصورت شکایت به پلیس فتا، امکان پیگیری و ردیابی کسی که اینکار را کرده است، می باشد؟ شماره سیم کارت کسی که این کار را کرده است دارم اما نمیدانم میشود اصلا در رابطه با چنین موضوعی شکایت کرد یا خیر.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به اینکه نیاز به احراز سوء نیت شخص از طرف محاکم است و این امر به سادگی میسر نیست پیشنهاد طرح دعوا نمی‌شود