21 اسفند 1402

شکایت ازشرکت متخلف درتعزیرات حکومتی

دسته بندی : تعزیرات | سایر دعاوی
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام ، اینجانب طی یک اطلاعیه از جانب دیجی کالا منوط به خرید گوشی های کار کرده با قیمت مناسب ، موبایل خود را در تاریخ 15،12،1402 به قیمت کارشناسی همان سایت معادل 12375000 تومان همراه با سفیر اعزامی دیجی کالا برای آن فروشگاه ارسال نموده ام، البته طبق آیین نامه درج شده، فروشگاه موظف است طی 24 ساعت بعد از دریافت یعنی 16،12،1402 مبلغ ذکر شده را به حساب شبا ی اینجانب واریز نماید ،اما متاسفانه در تاریخ 20 ،12 ، از این کار سر باز زده و تمامی مدارک درج شده در سایت که دال بر حقانیت اینجانب میباشد را پاک نموده و اذعان میدارند که از اختیارات ما خارج است هم اکنون گوشی و مبلغ ذکر شده در تصرف دیجی کالا میباشد.در ضمن هرگونه تماس اینجانب را رد داده و از پاسخگویی حذر میکنند. لذا خواهشمند است نسبت به تضرر مالی و روحی که ار آن واحد صنفی بر من اعمال شده با راهنمایی خود مرا مورد عنایت قرار دهید. با سپاس فراوان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.شمامی توانید 1‌.دادخواست مطالبه مبلغ مذکوروخسارت تعیین شده وخسارت تاخیرتادیه وخسارت دادرسی علیه آن شرکت مطرح کنید. 2.علاوه برآن به اداره تعزیرات حکومتی محل، علیه آن شرکت شکایت کنید.موفق باشید