22 اسفند 1402

اظهارنامه ی استرداد لاشه ی سفته

دسته بندی : حقوقی | استرداد لاشه چک
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید من دوماه پیش از ی نفر ی ده میلیون پولی قرض گرفتم و در ازای اون پول قرار شد من ماهانه ی مقدار بهش 15 اسفند پول بدم تا وقتی تسویه کنم و درازای این پول قراردادی امضا کردم که 4 سکه بود از تاریخ 1/1/1401 تا 12/11/1402 تو قرار داد نوشته بود و سفته 200 میلیونی ازم گرفت گفتم برا چیه گفت برا اینکه پولو برگردونی ووقتی امضا کردم پولو 20/11/1402 بهم داد منم بعد دوماه 15 اسفتد بهش دادمش ولی هرکاری میکنم بهم سفته و قرار داد رو نمیده چکارکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی یک اظهارنامه تنظیم و از طریق دفتر خدمات قضایی برای او بفرستید.