22 اسفند 1402

انتقال مال غیر و رد مال و جبران ضرر و زیان

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
هانیه کارگرمتو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام کسي به جرم فروش مال غیر محکوم شده به 4سال ورد مال 270 میلیون در حق شاکی الان شاکی مطالبه خسارت وضرر زیان کرده الان دادگاه کیفری ارجاع داده به کارشناس ملک ارجاع شد کارشناس قيمت 3میلیارد قيمت گذاشته ولی شاکی مبلغ پول 270میلیون که تو مبایعه نامه ذکر شد به کسي که فروش مال غیر محکوم شده به مبلغ 70 میلیون بیشتر نگرفته چگونه باید ثابت کنه تومبایعه نامه که ذکر شده 270میلیون نقدا پرداخت شده. امضا شده درصورتی که 70 میلیون دریافت کرده الان بنظر یه کارشناس باید3 میلیارد پرداخت کنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم انچه که از متن شما دریافت شده مبلغ 270 میلیون تومان بابت رد مال بود و طرح دعوا مطالبه ضرر و زیان مجزا از پرونده کیفری است که طبق نظر کارشناس برآوورد شده است حال اگر به نظر کارشناس معترض هستید می توانید به آن اعتراض کنید