23 اسفند 1402

شکایت از گرانفروشی بنگاه املاک

دسته بندی : تعزیرات | گران فروشی ،عدم درج قیمت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر،بنده یک دستگاه خودرو به ارزش 562 میلیون فروختم

بنگاه دار میگه که باید چهار میلیون و پانصد هزار حق کمیسون پرداخت کنی

با اتحادیه هم در میون گذاشتم و اونا هم گفتن کمیسون نیم درصد فروشنده و نیم درصد خریدار
که سهم من حدود دو میلیون و هشتصد و خورده ای میشه

الآن که فهمیده به اتحادیه گفتم
میگه نه بدهی قبلی هم داشتی(یه ماشین دقیقا یک سال پیش معامله کردم) در صورتیکه هیچ بدهی نداشتم و حق کمیسون پارسال همون لحظه سر معامله پرداخت شده

از چه طریقی میتونم شکایت کنم؟نیاز به اخذ وکیل دارم؟ با شکایت من امکان جریمه بنگاه دار وجود داره؟
و اینکه روند اداری چند روز طول میکشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم به اداره ی تعزیرات مراجعه و شکایت خود را ثبت نمایید.اگر به قوانین آشنایی ندارید وکیل بگیرید.بله جریمه می شود.زمان قابل پیش بینی نیست.