23 اسفند 1402

شکایت کیفری تحت عنوان تهدید

دسته بندی : کیفری | تهدید
بهاره دهقان
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

اگر کسی وارد ملک من بشود و در مورد اینکه من درب پارکینگ را میتوانم ببندم یا نه مرا تهدید و داد و بیداد کند و موجب ترس و وحشت من و دو فرزندم بشود میتوانم شکایت کنم بخصوص که الان همش ترس این را دارم که بلایی سر ماشین یا خانه و یا فرزندانم بیاورد

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام ،کار برای گرامی شما می‌توانید شکایت کیفری تحت عنوان تهدید انجام دهید البته برای اثبات آن باید شاهد ودلیل داشته داشته باشید .موفق باشید