23 اسفند 1402

اثبات مالکیت و بطلان ‌معامله و ابطال سند رسمی

دسته بندی : حقوقی | بطلان معامله
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید برای مهریه ام اقدام کردمو چون ملکی که از شوهر متوفی ام مانده قولنامه ی دستیست پدر شوهر و بقیه ی وراث شوهرم که میشن خاطر برادراش(مادر شوهر بنده که ملک رو به شوهرم قولنامه ای فروخته فوت شده) انکار کردند در جلسه ی دادگاه و گفتند سند به نام یکی از برادرشوهر هامه قاضی تاریخ قولنامه من رو دید که مال قبل فوت شوهرم و از برادرشوهر پرسید تو کی ملک رو سند زدی؟و او گفت 1399یا1400 یعنی بعد فوت مادر شوهر و شوهرم حالا قاضی به من گفت برای ابطال سند برادرشوهر درخواست بده حالا میشه به من بگید مراحل بعد از این چی هست؟و اینکه شما آینده ی این پرونده رو چطور می‌بینید...در قولنامه مادرشوهر به شوهرم فروخته اما اونها مالک سند رو برادر شوهرم قلمداد کردند ان هم بعد فوت مادر شوهر و شوهرم و جفتشون یعنی هم فروشنده و هم خریدار فوت شده و پدر شوهر هم به عنوان شاهد زیر قولنامه را امضا کردند با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما باید دادخواست اثبات مالکیت و بطلان معامله و ابطال سند رسمی اقامه نمایید جهت توضیحات تکمیلی میتوانید تماس بگیرید