24 اسفند 1402

اعسار پس از گزارش اصلاحی

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خانوم محمدی خسته نباشید،من حکم جلب یکی رو داشتم که امروز جلب شد بردنش اجرای احکام شورا که اونجا من با وساطت اطرافیان به این خانوم مهلت دادم و تعهد دادند،مفاد تعهد اینه که محکوم له تقاضای آزادی محکوم علیه تا تاریخ بیست فروردین دارد تا محکوم علیه تمام محکوم به را کامل به ایشان پرداخت کند چنانچه از تاریخ بیستم بگذرد و محکوم به تمام و کمال پرداخت نشده باشد طبق قانون با تقاضای محکوم له محکوم علیه تا پرداخت بدهی بازداشت میشود،اجرای احکام هم کاملا این خانوم رو توجیح کرد که این آقا بزرگواری کرده دم عید ننداختت زندان تا بیستم پولشو ندی اینبار جلبت کنه میری زندان دیگه،الان اگه درخواست اعسار بده من میتونم با استناد به اون تعهد نامه که طی لایحه رو پروندس تقاضای رد اعسارشو بدم?اگه اعسار داد مثلا وقت رسیدگی برای دوماه دیگه باشه من میتونم از تاریخ بیستم ببعد تا تعیین و تکلیف اعسارش زندانیش کنم?(از زمان ابلاغ اجراییه پنجاه روز گذشته تا الان)ممنون میشم این دو سوال که پرسیدم رو جواب بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی اگر در قالب گزارش اصلاحی تنظیم شده باشد نمی تواند اعسار دهد.در غیر این صورت می تواند. خیر در زمان دادخواست اعسار تا آمدن نتیجه ی قطعی امکان جلب وجود ندارد.