25 اسفند 1402

جلسه رسیدگی به دادخواست اعسار

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت مهریه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود وقت بخیر
دادگاه رسیدگی به درخواست اعسار نفقه دارم، در عین حال همسرم حکم جلب بابت پیش قسط مهریه گرفته، آیا حضور من به عنوان کسی که درخواست اعسار کردم در دادگاه ضروری؟ ایا میشه که فقط شاهد ها در دادگاه حضور پیدا کنند، وکیلم اول گفت میرم الان که نمیتونم به وکیل دیگه ای وکالت بدم میگه نمیتونم برم، ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله شما یا وکیل به عنوان خواهان باید در جلسه حاضر باشید