25 اسفند 1402

مسدوی حساب بانکی از طریق مراجع قضایی

دسته بندی : جرایم سایبری | کلاهبرداری های رایانه ای
عباس جاوید
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

دوستان یه سوال
یکی از دوستان من به واسطه کسی برای یه نفر ارز دیجیتال خریده و به ولتش ریخته امروز باز یه مبلغی اومده به حسابش و سپردش مسدود شده بهش گفتم به پشتیبان بانکت زنگ بزن زنگ زده و گفته دستور قضایی داری
میشه اگر کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه؟
رفع مسدودیش چقدر طول میکشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ابتدا باید ببرسی کند که دلیل مسدودی حساب با چه عنوان هست کلاهبرداری رایانه ای؟ که در این صورت باید از عنوان اتهامی خود دفاع و در صورت محرز شده که ایشون مرتکب جرم نشده دستور مبنی بر رفع مسدودس داده می شود.