25 اسفند 1402

راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده چکی به مبلغ 90میلیون تومان به عنوان ضمانت نزد شخصی گذاشته بودم
در متن ثبتی چک قید ضمانتی بودن چک رو انجام دادم ولی روی خود چک ننوشتم ضمانت بوده
قبل از تاریخ سررسید چک یه مقدار و بعدش از سررسید کل مبلغ چک رو به صورت واریز وجه روزانه انجام دادم یعنی هر بار مبالغ خرد از یک میلیون تا 5میلیون واریز کردم
صاحب چک اونو به اجرا گذاشت و حکم تامین اموال گرفت و مبلغ 25میلیون از اموالم مصادره کرد بعدشم جلب گرفت و توی اجرای احکام مبلغ 40میلیون دیگه گرفت تا رضایت بده
بنده ار ایشون به جرم خیانت در امانت و ربا خواری شکایت کردم
ایشون کلی اس ام اس به من دادن که تهدید کردن چکو برگشت میزنن و ابرومو توی محل کارم میبرن اینا رو ضمیمه پرونده کردم
چند نفرم شاهد دارم واسه این ماجرا
حالا لازمه شاهدین رو ببرم دادگاه یا همون ثبت ضمانتی بودن چک کافیه؟
پرونده رفته دادیاری و ازش بازجویی شده و بعدش خیلی ترسیده و میگه بیا رضایت بده مابقی پولتو پس میدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر با توجه به توضیحات شما تا زمانی که پول را به شما بازنگردانده رضایت ندهید چون در صورت رضایت شما پرونده مختومه می شود وبا توجه به ایرارد امر مطروحه امکان طرح مجدددعوا وجودندارد.