25 اسفند 1402

خیانت در امانت و مزاحمت

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشین. یسوال خاهرم وسایل ازمون طراحی نظام مهندسی به یه راننده داده قرارشد9شب بدستم برسه ولی راننده لج کرد چون موقه تماس سرویس بهداشتی بود پیام داد گفت جوابمو ندادی منم جوابتو نمیدم زنگ پیام نده صب بیا براش. بخاطراینک همون ساعت ازمون وسایلموبدستم رسوند اون شب تاصب نخابیدم از لحاظ روحی اعصابمو بهم ریخت چون چند ماهه منتظر این ازمون بودم باعث شد ازمونم خرابکنم. ایا مجازات داره خیانت در امانت ک موعد مقرر بدستم نرسیده ایا میتونم از لحاظ روحی بم ضربه خورده ازمون خرال کردم شکایت کنم. بخدا الان حال روحیم بخاطر اون ازمون خرابه. راننده الانم زندان هست بخاطر درگیری و چاقو کشی. کلا نرمال نیس پرونده داره بخاطر همین مردم ازاری. لطفاراهنمایی کنید. زنگ میزنه میگ همه اشنا هستن کاری نمیتونی بکنی.. میخام بیاد دادگا هی ببینمش کمی بش تذکر بده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما می‌توانید طرح دعوای خیانت در امانت نمایید ولی به احتمال ا دعوای شما مختومه خواهد شد ولی در خصوص تماس‌هایی که ایشان با شما برقرار می‌نماید و از آن باب از لحاظ روحی مزاحم شما می‌شود میتوانید طرح دعوای مزاحمت تلفنی نمایید