27 اسفند 1402

صدور اجراییه برای چک‌و‌لیست اموال

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر جناب عذرخواهی میکنم بدموقع مزاحمتون شدم برای بنده یه ابلاغیه اجرائی اومده بابت چک 60 میلیون تومان که گفته تمام اموالم و باید لیست کنم مگه میشه همچین حکمی؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در مرحله صدور اجراییه به شما اعلام میشه که مبلغ محکوم به رو پرداخت نمایید ولی در صورتی که شما قصد اعسار از پرداخت محکوم به را داشته باشید باید لیست اموال خود به همراه شهود به دادگاه اعلام شود