27 اسفند 1402

خیانت در امانت و خودداری از استرداد مدارک

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شبتون بخیر
من در خصوص زمین مادر بزرگم میخاستم مشاوره متنی کامل انجام بدم میشه راهنمایید کنید
زمین مادر بزرگم چند سال پیش مشکلی پیش پیش اومد چون مادر بزرگم فلجه مادرم و داییم خالمو به عنوان وکیل بهش وکالت دادیم کارارو انجام بده چون زمین قولنامه ای بود دفتر اسناد گفت برید بنگاه فروشنامه بدین که بتونه زمینارو بفروشه سهم ارثه همه بچه هارو بده خالم بعد 10 سال زمینارو نفروخت الان ادعا میکنه که اون فروشنامه رو داره و خرید در صورتی که پولی نداده و هدف از فروشنامه مورد نیت معامله نبوده و مادر بزرگم شاکیه که چرا مدارک زمبنمو نمیاری زمین ماله منه و امضای مادرم ک داییم و مادر بزرگم پای فروشنامه هست در صورتی که وکالت نامه محضری رو باطل کردیم خالم همه مدارکو برده خونش هیچ کاغدی مددکی برای ما نزاشتع بتونیم جایی نشون بدیم حتی فروشنامه هم ما ندیدیم برده شورا حل اختلاف نشون داده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی میتوانید از ایشان به اتهام خیانت در امانت شکایت کنید