27 اسفند 1402

مسدودی حساب بابت بدهی چک

دسته بندی : حقوقی | استرداد لاشه چک
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر عذرخواهی میکنم بنده بابت چک برگشتی اجراییه برام صادر شده و مبلغ چکها 200 میلیون هست در ثانی در دو حساب من نزدیک به 400 میلیون پول مسدود شده راهی هست که از اون مبالغ مسدودی این اجراییه پرداخت کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام فعلا متاسفانه طبق رویه فعلی باید دو برابر مبلغ برگشتی واریز کنید اگر چک صیادیه. اگر هم مسدود شده خودشون برداشت میکنند پاسخ واضح نبود تماس بگیرید برای مشاوره