27 اسفند 1402

مطالبه خسارت ناشی از جرم

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شخصی ملک همسرش بدون اطلاع همسرش به آقای می‌فروشد مبایعه نامه جا همسرش امضا می‌کند خریدار بعد از چند وقت خبر دار می‌شود مبایعه نامه امضا جعل شده از مالک اصلی وکسی که جعل انجام داده است شکایت می‌کند به عنوان مشارکت در فروش مال غیر بعد از چندین جلسه مالک اصلی براعت میشه کسی که فروش مال غیر انجام داده محکوم 4سال حبس ورد مال وتوی حکم اصلا از جزای نقدی ذکر نشده خریدار دادخواست خسارات ضرر زیان کرده الان باید ملک به قيمت روز خسارت بده یا به خاطر حکم فروش مال غیر تعهدات قرار داد تومبایعه مستحق الغیروودرآمدن مبیع شکایت حاضر باطل است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به محکومیت و قطعی شدن آن مجرم متعهد است خسارت ناشی از جرم که شامل محاسبه قیمت ملک به نرخ روز است را پرداخت نماید