27 اسفند 1402

فسخ معامله به دلیل عدم پرداخت ثمن

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بله فسخ موجوده و مبلغ فسخ هم دیویست میلون در صورت پرداخت نشدن پول نوشتیم.بعد ما هرکدام جدا قول نامه نوشتیم و سند به صورت کاملا جدا به اسممون بود.موقع نوشتن قراداد بنگاهی موبایل بانک نصب میکنه تو گوشیش که چکو به نامم ثبت کنه و کرد ولی بعد بدون هماهنگی بنده چکو انتقال میدن به اسم مادر بنده.بعد فرداییش خریدار که اومد زرنگ بازی در بیاره پول برادرم که سند زدو به نامش از جیب نده اومدن با بنگاهی مادرم سادم رو ترساندن به فسخو ضرر کرد مادر بنده خدامم چکو میده بهشون اونام بدون هماهنگی من چکو یکی میکنن میدن به داداشم که سند زد پولشو کامل بده.الان من هیچی نگرفتم اون پیش پرداختم که برای من بود که اونا دادن به برادرم.الان من میخوام بدونم اون اقا میتونه سهم منو از راه قانونی بگیره یا نه بیشتر میخوام بدونم راه قانونی داره و میتونه محکوم کنه که خونه رو بگیره یا نه‌.تو قولنامه فقط مبلغو پیش پرداختو تاریخ تخلیه و مبلغو که تو سه دوره میده رو ذکر شده و امضا شده اینا بقیش که پیش اومد بدون هماهنگی و توافق مکتوب بنده انجام شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در صورتی که به دلیل تاخیر د رپرداخت اقساط ثمن توسط خریدار حق فسخ مجزا برای هر کدوم از فروشندگان ذکر شده باشه انکان فسخ وجود دارد ولی فسخ می بایست از طریق اظهارنامه رسمی ارسال شود و که برای دریافت متن اظهارنامه می توانید درخواست آن را در پروفایل بنده ثبت نمایید.