امکان اثبات وقوع عقد هبه و رجوع از آن

دسته بندی : حقوقی | تایید رجوع از هبه
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

واحد فوق به صورت قولنامه ای معامله شده است و هرگونه مشکلات شخصی و شهرداری بعهده فروشنده میباشد واحد دارای کنتور برق و گاز جداگانه و آب واحد بندی شده با ساختمان میباشد دارای

کابینت معمولی آبگرمکن دیواری کولر آبی و شیرآلات و درب و پنجره های سالم میباشد واحد طبقه اول بالای همکف بصورت 3 دانگ از 6 دانگ واگذار شده است آقای حمید بابایی بدون دریافت هیچگونه وجهی سه دانگ از شش دانگ ملک مذکور را به صورت همه به نام همسر

خود خانم لیلا اکبری انتقال میدهد. فروشنده همچنان از هرگونه ادعایی نسبت به سه دانگ واحد به طور کامل صرف نظر میکنند. مورد معامله به صورت رایگان و توافقی به نام خریدار منتقل میشود.

سه دانگ واحد بعنوان کادو واگذار گردیده است و فروشنده واگذار کننده هیچ ادعایی ندارد و خریدار واگذار گیرنده حق فروش 3 دانگ خود را دارد.

لازم به ذکر است تمامی نوشته ها توافقی بین طرفین بوده است.

با توجه به توضیحات قید در معباینامه آیا آقای حمید بابایی میتواند مال هبه شده را پس بگیرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به توضیحات چنانچه سه دانگ همچنان به نام همسر باشد امکان اثبات وقوع عقد هبه و رجوع از هبه وجود دارد.