طرح دادخواست اثبات مالکیت

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی غیر منقول)
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.مادرم یه قطعه زمین داشت که ارثی پدریش بود و حدود 50 سال پیش تقسیم شفاهی و توافقی انجام شد و خواهرش سهم خودش رو فروخت.برادر من با استشهادیه شورا و ماده 147 سند گرفت.الان شکایت کردیم و قرار عدم استماع دادن و گفتن اول باید اثبات مالکیت پدر دوخواهر انجام بشه و احراز بشه.الان مادرم برای اثبات مالکیت پدرش باید چه نوع دادخواستی بده.درخواست تقسیم ترکه ملک پدریش همراه با خواسته اثبات مالکیت تو یک دادخواست بده یا همان درخواست تقسیم ترکه بده خود به خود با شهود اثبات مالکیت میشه؟؟یه برگه هم هست که خواهر مامانم نوشته سهم ارثی پدرمیه و فروختمش به فلانی..... الان واسه دادخواست تقسیم ترکه و اثبات مالکیت باید به طرفیت خواهر مادرم انجام بدیم؟ یا تو خوانده برادرم رو هم بیاریم؟ دقیق همه سوالات پاسخ بدید ممنون.واسه انحثار وراثت که نه شناسنامه ای نه گواهی فوتی از پدرشون که 50 سال پیش فوت کرده باشه استشهادیه محلی با مهر شورای روستا که این دو خواهر وراث هستند کافیه؟ یا باید گواهی انحثار وراثت بگیریم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم وکیلوند با سلام _ در حال حاضر باید دادخواست اثبات مالکیت به طرفیت همه وراث و ایادی ماقبل مطرح شود. اخذ گواهی انحصار وراثت الزامی است.