اعسار از پرداخت محکوم به

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

متراژ منزل 191مترساخت طبقه اول پارکینگ بالاهم منزل
واسه شغلشم گفت کارگرم معلوم شد که کارگاه دربو پنجره سازی داره جواز کارم به اسم خودش بود
ایشون تو فرم اعسار قید کردن که هیچ منزلی ندارن حتی سه تا شاهد هم اوردن
حالابعد توقیف و کارشناسی اعلام مستثنیات کردن
واینکه گزارش کلانتری ومحل هم هست که خونه درحال ساختو تصرف مالکانه ایشونه
حالا یه هفته س که رفته خونه رو فرش کرده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما تمام مستندات و دلایل خود را مبنی بر تمکن مالی شخص معسر به دادگاه ارائه نمایید لایحه دقیق تنظیم و به دادگاه ارائه نمایید امکان اقامه دعوا بر علیه شهود وجود خواهد داشت