رفع توقیف از خودرو شخصی

دسته بندی : حقوقی | رفع اثر از اموال توقیفی منقول
نگار محمدعلی گل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خدمت شما وکلای عزیز عید بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد اینجانب بخاطر بدهی ماشین سواری مدل 84سمند دارم که توقیف شده است آیا با بردن نامه ای از طرف شرکت پیمانکاری خصوصی میتوانم به دادگاه بگویم که ماشین ابزار کار و معاش و درآمدم است که از آن رفع توقیف بشه یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب،اگر ماشین وسیله ی مربوط به کارتون داخل شرکت هست میتونید یک نامه از طرف پیمانکارتون مبنی بر این مطلب بگیرید و به شعبه ارائه بدید بسته به شرایط ممکن هست موافقت کنن و بلعکس.