سوالم این هستش که مجازات خط و خش انداختن روی خودرو درصورتیکه اثبات شود چیست؟

دسته بندی : کیفری | تخریب
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سوالم این هستش که مجازات خط و خش انداختن روی خودرو درصورتیکه اثبات شود چیست؟ ودوم اینکه پرونده فعلا درکلانتری هستش و گفتن ارجاع میدن به دادسرا آیا این پرونده دردادگاه تعیین تکلیف میشه یا شورای حل اختلاف ؟ وآیاشورای حل اختلاف می‌تواند رای صادرکند چکار باید کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود به اتهام تخریب به حبس یا جزای نقدی محکوم می‌شود در شورا هم برود صرفا برای صلح وسازش است نه رأی میتوانید حقوقی هم اقدام کنید دادخواست تأمین دلیل سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.