مطالبه ی خسارت افت قیمت خودرو

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده متاسفانه در تاریخ اول فروردین با یک خودروی گران قیمت خارجی تصادف کردم و مقصر حادثه شناخته شده ام.
علی‌رغم بالا بودن سقف بیمه ی من، بیمه حاضر به پرداخت کل خسارت نیست و فقط بر مبنای خودرو ی متعارف خسارت را پرداخت می‌کند.
حال دو سوال دارم.
اول اینکه آیا بیمه حق دارد با توجه به بالا بودن سقف بیمه، خسارت را بر مبنای خودروی متعارف پرداخت کند یا باید سقف بیمه را کامل بپردازد؟!
و سوال دوم اینکه آیا مالک خودروی آسیب دیده میتواند از من بابت خسارت و افت قیمت خودرو شکایت کند ؟! آیا من ضامن پرداخت کل خسارت هستم یا فقط بر مبنای خودروی متعارف باید خسارت را بدهم؟! افت قیمت چطور؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی بله بیمه تا سقف مبلغ خودروی متعارف پرداخت می کند. بابت افت قیمت می تواند از شما شکایت نماید ولی بابت مابقی خسارت باید از بیمه ی بدنه ی خود استفاده کند.