آیا در گزارش کارشناسی حادثه تصادف به علت بی مبالاتی و بی احتیاطی شما حادث شده؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده راننده خودروی دولتی اداره پست بودم و با گارد ریل برخورد داشتم که منجر به خسارت مالی شد. بعد اداره خسارت گارد ریل رو از بیمه شخص ثالث و خود ماشین رو از بیمه بدنه دریافت کرد. حالا بنده رو که هنوز قرار داد دارم به دلیل خصومت شخصی مدیر کل عذرم رو خواستن و میخوان خسارت ها رو از من بگیرن . آیا بنده حقی دارم تا از خودم دفاع کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود اگر شما به عنوان مقصر وقوع حادثه در نظریه کارشناسی سهم گنهکاری ( میزان تقصیر شما )مشخص شده باشد کارفرما می‌تواند با طرح دعوی علیه شما و اثبات تقصیر این خسارات را مطالبه نماید