نحوه اثبات مالکیت با توجه به عدم وجود قرارداد مکتوب

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی غیر منقول)
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام قولنامه قدیمی پدرم و قولنامه های قبلی ملکی که 13 سال توش سکونت دارم دست منه ولی چون من این ملک رو از پدرم خریداری کردم یه کاغذ معمولی بین ما نوشته شده که برادرم نوشته را نابود کرده من الان چطور برای فروش این ملک اقدام کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام امکان اثبات مالکیت به استناد عقد بیع شفاهی مستند به سهاد شهود خواهید داشت وجود قولنامه های سابق ملک نزد شما و تصرفتان بر ملک نیز نشانه صحت ادعای شماست ، جهت مشاوره تخصصی میتوانید از طریق همین پنل تماس حاصل نمایید.