شکایت تخریب در زمین های کشاورزی

دسته بندی : کیفری | تخریب
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام
یکی از شرکا علیه اینجانب شکایت تخریب در زمین کشاورزی مطرح نموده است.که بنده تخریبی انجام نداده‌ام.و حاضرم سوگند بخورم
با این توضیح که ایشان عالما و عامدا در قسمتی از زمین کشاورزی ما که سال‌ها در تصرف پدرم و اکنون سال‌هاست که در تصرف بنده بوده با اقدامات خود دایر بر شخم زدن و پهن کردن قطره آبیاری با قلدری قصد تصرف زمین کشاورزی ما را داشت و بنده در حضور خودشان قطره‌های آبیاری را که در زمین کشاورزی ما پهن کرده بودرا به داخل زمین کشاورزی خودشان جابجا کردم که تاکنون در زمین خودشان و در تصرف خودشان می باشد که در تصاویر و فیلم کاملا واضح می‌باشد
( ضمنا ایشان طبق دادخواست خودشان و استعلام جهاد کشاورزی در اراضی مذکورهیچ سمتی ندارد. )
سوال
1.بنظر شما اینجانب برای دفاع از اتهام انتسابی همین موارد فوق را به صراحت برای قاضی بیان کنم؟
2. آیا برای اثبات اتهام تخریب نظر کارشناس الزامی نیست؟
3. آیا این کار بنده تخریب است؟
4. آیا قاضی نباید مالکیت قطره ها را مشخص کند چون علاوه بر این که ایشان به بنده اتهام تخریب زده برادر ایشان نیز به بنده اتهام سرقت زده.؟
باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ‌در طرح‌دعوا اول که باید شاکی سمت داشته باشد دو در طرح دعوا کیفری باید سو نیت وجود داشته باشد سه شما میتوانید درخواست کارشناسی یا تحقیق یا معاینه محلی بدهید