پیگیری پرونده سرقت تعزیری

دسته بندی : کیفری | سرقت مستوجب تعزیر
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من خانوم داخل مراسم تولد اشباهن گوشی یه آقایی رو از رو میزش برداشته بعد داخل سالن صدا میزند که این گوشی مال کیه کسی جواب نمیده میزارتش رو میز بعدی.حالا اون آقا اومده از من شکایت( سرقت مستوجب تعزير ) کرده. من تاریخ زمان باز پرسی رو داخل شکوایه نوشته. من باید چیکار کنم .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر اثبات جرم سرقت نیاز به ارائه دلایل ومدارک به دادگاه دارد وبه صرف ادعا پذیرفته نمی شود.