دعوی سرقت تعزیزی و تخریب اموال

دسته بندی : کیفری | سرقت مستوجب تعزیر
عباس جاوید
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خصوص اتهام آقايان - امیر حسین هفتاد ملایی فرزند عباس متولد : 1385/11/28 با شماره ملی : 3661293461 مجرد ، بیکار ، سیکل ساکن استان سیستان و بلوچستان - شهرستان زابل قائم ایک روبروی کلانتری فاقد سابقه محکومات موثر كيفري و فاقد پرونده شخصیت آزاد با قرار قبولی وثیقه دایر بر سرقت تعزیری یک قبضه سلاح شکاری و تلفن همراه شنگی و تخریب قنداق اسلحه مذکور 2 مصطفی ده مرده فرزند علی متولد : 1370 با شماره ملی : 3660349771 مجرد ، آزاد و ساکن استان سیستان و بلوچستان - شهرستان زابل میدان امام حسین علیه السلام بلوار حسینی طباطبایی 5 فقد سابقه محکومیت موثر کیفری و داند پرونده شخصیت آزاد با قرار قبولی کمالت دایر بر 1 خرید مال مسروقه 2 نگهداری سلاح سرد سه قبضه شمشیر و (چاقو) با اصلاح کیفرخواست به منظور درگیری در مورخه 04/04/1402 و محل شهرستان زابل دادگاه با عنایت به مجموع اوراق و محتویات پرونده و دلایل محصله شکایت شاکی گزارش مرجع انتظامي کشف اموال مسروقه از یه متهم ردیف دوم و دفاعیات بلا وجه منهم رديف دوم - کشف سلاح از منزل متهم ردیف دوم و کیفر خواست صادره و لحاظ سایر قرائن و امارات موجود در پرونده نتیجتاً ا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام متن کیفرخواست کامل ارسال نگردیده است توضیحات را کامل کنید