اعسار از پرداخت محکوم به

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ما ابلاغیه از دادگاه عمومی دریافت کردیم مبنی بر پرداخت بدهی به مبلغ 126 میلیون و 10 روز فرصت پرداخت داریم ، در غیر اینصورت دادگاه مجاز به اجرای حکم است ، حال منظور از اجرای حکم چیست و چگونه است اگر من به این اندازه پول نقد نداشته باشم تا تاریخ مشخص شده چه اتفاقی می افتد ( خونه و ماشین به نام خودم دارم ) آیا امکان تقسیط این مبلغ هست و چگونه؟ ممنونم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم اعسار از پرداخت مبلغ مذکور اقدام تا به صورت اقساط پرداخت نمایید