سوال در مورد مطالبه وجه چک با گذشت چندین سال

دسته بندی : حقوقی | پولی وبانکی
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،خدا قوت،من سال 94 ورشکسته شدم،چک های زیادی داشتم تو بازار بعضی ها رو پاس کردم و بعضی ها موندن،که همه برگشت خوردن الان بعد از چند سال هیچ کدوم اقدامی حقوقی روی چک نکردن،آیا الان میتونن اقدام به شکایت کنن؟ و اینکه طبق قانون جدید بانک مرکزی گفته کل چک های برگشتی باید درست بشه،ایا این بخشنامه شامل من هم میشه که سال 94 برگشت خوردن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی بله امکان قانونی مطالبه از سوی دارندگان وجود دارد . بله مورد اخیر شامل تمام چک های برگشتی است .