درخواست پرداخت قسط وام

دسته بندی : حقوقی | پولی وبانکی
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من یک وام ازدواج 220 میلیونی گرفتم و قرار بر این بود من پول رو به پدرم بدم و اقساط با ایشون باشه و من هم همین کارو کردم 200 میلیون همون روز و 10 میلیون بعد از ساعت 12 شب واریز کردم و فقط 2 میلیون قسط اول بانک توی حساب موند بعد از یک مشاجره پدر من زیر حرفشون زدن و از پرداخت قسط شونه خالی کردن و الان به دلیل اینکه شرایط مالی ما یک مقدار دچار ضعف شده بود قسط بانک 4 ماه عقب افتاد و امروز 11190000 ریال از حسابشون وصول شده چکار میتونم بکنم که وام رو گردن ایشون بندازم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی در پاسخ به سوال شما جواب خیره زیرا شما با بانک قرارداد بستی و توصیه میشه علیه پدر خود طرح دعوی نکنید و اگر مالی ندارید طبق ماده 3 و6 و7 و8 قانون اجرای محکومیت های مالی دادخواست اعسار بزنید