اعتراض به قیمت کارشناس یک نفره

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام بابت فروش مال غیر برای خسارت وضرر زیان کارشناس قيمت تعیین کرده الان اعتراض به نظریه کارشناس بزنم ارجاع بشه به کارشناس 3نفره ممکن قيمت که کار شناس اولی گذاشته کارشناس 3نفره قیمت بیشتر کنه ممنون میشم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم بستگی به موضوع فروش مال غیر میباشد امکان تغییر در نظر کارشناس مباشد اگر بیش از عرف مبلغ را کاهش داده بله احتمال قوی بشود