مجازات جرم تخریب عمدی

دسته بندی : کیفری | افترا
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام مجازات تخریب خودرو خط و خش انداختن روی خودرو اگه حبس باشد حبس تعزیری است یا تعلیقی و چه مدت هستش ؟ طبق تخصص شما معمولا قاضی دراین موارد چه حکمی صادرمیکند

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.مجازان جرم تخریب حبس تعزیری می باشد و تعلیق آن بر حسب نظر قاضی وبا توجه به شرایط متهم می باشد در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید